Amire egy turistának szüksége lehet

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Amire egy turistának szüksége lehet

Egyre közeleg a pillanat, amikor a megszokott módon – bár sok szempontból talán kicsit óvatosabban, de mégis – útnak indulhatunk, hogy felfedezzük a világ csodáit! Legyenek ezek az ország egy távolibb megyéjében, vagy egy egész kontinenssel arrébb, nem árt felkészülni az utazásra, és szemezgetni a Tchibo webáruház aktuális heti ajánlatából, ahol mindent megtalálunk ahhoz, hogy út közben, és úticélunkat elér is meglegyen mindenünk, amire turistaként szükségünk lehet!



Sokan vannak, akiknek az utazás egy remek lehetőség arra, hogy elszakadjanak a szigorú mindennapi dress-code-tól, és örömmel választanak lazább, sportosabb öltözéket, mint amilyen ez a sötétkék, lezser női nadrág. Az S-től XXL-es méretig kapható darab puha biopamut-sztreccs anyagból készült, rugalmas derékrészén rejtett húzózsinórral és megkötővel, elöl két bevágott, hátul pedig két díszfarzsebbel, valamint oldalsó betoldásokkal, elöl pedig osztóvarrással.

„Holiday” feliratával, fölötte pedig a felkelő nap körvonalával kellemes tengerparti reggeleket idéz a szürke női szabadidőfelső, amely S-től L-es méretig található meg a kínálatban. A biopamuttal, kevert anyagból készült felső kerek nyakkivágásán, derékrészén és ujjainak végén is rugalmas, bordás kötésű szegélyt találunk, hogy a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítsa akár utazáskor, akár nyaralás közben – vagy simán csak otthon, ha szeretnénk megidézni az utazgatás hangulatát.

Praktikus és egészen kicsire összehajtható a takaró utazáshoz, ami kifejezetten úgy készült, hogy gond nélkül vihessük magunkkal akkor is, ha kevés helyünk maradt, miközben extra kényelmet biztosít majd, ha nem minden a tervek szerint alakul, és esetleg kényelmetlen várótermekben kell több időt töltenünk. Annak érdekében, hogy akkor se csússzon le rólunk, ha elaludnánk, gombbal rögzíthető, emellett cipzáras zsebet is találunk rajta az okostelefon, vagy épp a pénztárca számára. Ha pedig célba értünk vele, és szükséges, akkor egyszerűen, mosógépben tisztíthatjuk!

Aki szeret minden nap különböző ékszereket viselni, az nyaralás közben sem szívesen mond le erről – nekik lehet igazán hasznos a rózsaszín ékszertartó doboz, amiben összesen öt rekeszben (négy nyitott a láncoknak és medáloknak, egy pedig a gyűrűknek) tarthatják átláthatóan kedvenc darabjaikat. Emellett a fedélben 3 akasztó és egy zseb, a doboz két részét egymástól elválasztó elemen pedig 12 lyuk is található, amely kifejezetten fülbevalók számára biztosít tökéletesen átlátható, rendszerezett tárolási lehetőséget. A doboz körbefutó cipzárral zárható – otthon is jó szolgálatot tehet, de utazáskor válik igazi főnyereménnyé!

A sötétkék/szürke, valamint rózsaszín/szürke színekben kapható biztonsági hátizsák és az ugyanilyen árnyalatokban elérhető biztonsági oldaltáska és különböző méretben és fazonnal ugyan, de azonos célt szolgál: azt, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudhassuk mindazt, amiről úgy ítéltük, hogy egy felfedezéssel teli nap során szükségünk lehet rá – a lopás elleni védelmet ezek a darabok fémmel megerősített, állítható hosszúságú pántjaiknak köszönhetik, amelyeket így jóval nehezebb elvágni. Mindkét fazon strapabíró külső anyaggal, és egy cipzáras főrekesszel készült, ez a hátizsák esetén merevítőnyílással és egy-egy belső, illetve külső cipzáras rekesszel, míg az oldaltáska esetén kívül egy cipzáras, belül pedig egy cipzáras és két nyitott rekesszel egészül ki. Mindemellett az oldaltáska térfogatát növelhetjük is az alján található cipzár segítségével.

Egy hosszabb utazás a család legkisebb tagjai számára könnyen válhat túl megterhelővé, így nem árt felkészülni erre a lehetőségre is. A 2 az 1-ben tarkópárna és elefánt kedves állatot mintáz, amit nagyon kellemes megölelni, ráadásul szükség esetén pillanatok alatt tarkópárnává alakítható, melynek mikrogolyócskákból álló töltete tökéletesen követi majd a test formáját, miközben kellemes, bőrbarát biopamut külső anyaga is hozzájárul majd a kényelemhez.

Ha a kényelmetlenség helyett az unalom előzése jelent kihívást, akkor lehet előhúzni a tarsolyból – vagy is ez esetben a szett praktikus tárolódobozából – a mágneses társasjátékot, amely kifejezetten utazáshoz készült! A dobozban található mágnestábla mellett 10 kirakható arcot találunk, amelyek frizuráját és kiegészítőit is szabadon variálhatjuk a további 50 mágneses darabbal, így a kicsik teljesen szabadon engedhetik a fantáziájukat, és rengeteg új arcot varázsolhatnak a mágnestáblára – így biztosan könnyebben telik majd el az utazás ideje!

A teljes kínálat ezúttal is rengeteg további darabot tartalmaz, így biztos alaposan felkészülhetünk majd a soron következő utazásra, amit minden bizonnyal mindenki tűkön ülve vár!

Kapcsolódó cikkek

Karórák, amelyek az extrém utazásokat is kibírják

Karórák, amelyek az extrém utazásokat is kibírják

Amikor óra keresése előtt állunk, általában több szempontot is figyelembe kell venni.

6 kézműves ajándék, ami szuvenírként is megállja a helyét

6 kézműves ajándék, ami szuvenírként is megállja a helyét

Nehéz szép és praktikus szuvenírt szerezni a hazai utazásokon? Vásárolhatsz például hagyományos pöttyös bögrét vagy terítőt. A további 6 tippért kattints!

Amire egy turistának szüksége lehet

Amire egy turistának szüksége lehet

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.