Nyaralni mész? Ezeket vidd magaddal!

Akár belföld, akár külföld az úti cél, vannak olyan dolgok, amelyek nélkül nem indulhatunk útnak. Elsősorban iratokra és pénzre lesz szükségünk, de milyen egyéb holmit kell még a bőröndbe tenni, ha nem szeretnénk a nyaralás során ezeknek a beszerzésére időt és pénzt szánni?
Nyaralni mész? Ezeket vidd magaddal!

Mutatjuk, hogyan válassz egyet az alakformáló egyrészes fürdőruha vagy a férfi fürdőnadrág kínálatból, és miért lehet szükséged gyógyszerekre!

Ruha nélkül nehezen indulhatnánk útnak

Ha tengerparti nyaraláson veszünk részt, egyértelműen nélkülözhetetlen egy fürdőruha. Érdemes már itthon beszerezni azt a darabot, ami színben, fazonban és anyagában is kedvencünkké válik. A legjobb, ha egy strapabíró fürdőruhát választunk, legyen ez egy alakformáló egyrészes fürdőruha, bikini, tankini, férfiak esetében úszónadrág, ami bírni fogja a sós vizet, a tűző napsugarakat.

Attól függően, hogy úszni, sportolni vagy csak napozni megyünk, érdemes többféle fazont becsomagolni. A vízi sportokhoz a legjobb választás az egyrészes fürdőruha, amiben kényelmesen tudunk mozogni. A legnépszerűbb fürdőruha szín idén a pasztell lila, de a fekete, fehér színek is hódítanak a partokon. A lényeg, hogy olyan árnyalatot válassz, amelyben jól érzed magad. Az alakformáló fürdőruha másik pozitív tulajdonsága, hogy ott és úgy ápol és takar, ahol éppen szükségünk lehet rá.

Természetesen nem csak a hölgyeknek van szükségük fürdőruhára, így férfi fürdőnadrágból is érdemes megbízható minőséget választani. Úszáshoz kiváló egy férfi fecske, de népszerűek a laza, szörfös darabok is.

A strandviselet mellett mindenképpen tegyünk a bőröndbe melegebb ruhát is, így nem érhet meglepetés, ha hirtelen lehűl a levegő. Az esti sétához egy hosszú ujjú ing, farmerdzseki a tökéletes választás.

Nélkülözhetetlen gyógyszerek

Aki valamilyen betegségben szenved, egyértelműen tudja, hogy nem hagyhatja otthon az orvosa által felírt gyógyszereket. Ezeknek a beszerzése - főleg külföldön - igen nehéz, így bajban lehetünk, ha véletlen szekrényünkben felejtettük a medicinát.

Annak, aki nem szed rendszeresen gyógyszert, szintén érdemes egy-két kenőccsel, fájdalomcsillapítóval, gyomorproblémákra ajánlott készítményekkel nekivágni az útnak.

Ne hagyd otthon fényképező eszközeidet sem!

Talán ezt mondanunk sem kellene, hiszen ma már szinte minden okostelefonnal profi fotó készíthető, de igazán bosszantó tud lenni, ha betelik a memóriakártya. Mindenképpen érdemes plusz tárolóhellyel felszerelkezni, esetleg külön fényképezőgépet vinni az emlékek megörökítésére. Okos megoldásnak számít, ha a nyaralás során is folyamatosan lementjük a képeinket egy laptopra, így ha véletlenül elhagynánk a fényképezőnket, képeinket biztonságban tudhatjuk.

Összegzés

Szinte minden nyaralás előtt elhangzik az a mondat, hogy „De ugye mindent eltettem?”. Annak érdekében, hogy erre egyértelműen igen legyen a válasz, érdemes már napokkal az indulás előtt összeírni egy listát. A pontok közül ne hagyjuk ki az alakformáló egyrészes fürdőruhát, férfi úszónadrágot, de a gyógyszereket és a fényképezőt sem!

Kapcsolódó cikkek

Karórák, amelyek az extrém utazásokat is kibírják

Karórák, amelyek az extrém utazásokat is kibírják

Amikor óra keresése előtt állunk, általában több szempontot is figyelembe kell venni.

Nyaralni mész? Ezeket vidd magaddal!

Nyaralni mész? Ezeket vidd magaddal!

Akár belföld, akár külföld az úti cél, vannak olyan dolgok, amelyek nélkül nem indulhatunk útnak.

Amire egy turistának szüksége lehet

Amire egy turistának szüksége lehet

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.