Szilveszteri wellness, a legjobb családi program

Sokakban fel sem merül, hogy a szilveszteri program kiválasztása komoly fejtörést okozhat, de valószínű, hogy ők még sohasem próbálták gyerekekkel tölteni az év utolsó napját. Mivel sem az éjszakázás, sem az ittas felnőttektől hangos buli nem ideális családi szórakozás, alaposan fel van adva a lecke a szülőknek.
Szilveszteri wellness, a legjobb családi program

Szilveszteri kikapcsolódás az egész családnak

Az óriási szilveszteri buli rendelkezik jópár szolidabb alternatívával, ám sok közülük túl “felnőttes” és nem köti le a gyerekek figyelmét, míg egyes programok a felnőttek számára lehetnek érdektelenek. A kettő közötti arany keresztmetszet viszonylag szűk, de azért akadnak izgalmas megoldások. Közös úticélnak szuper lehet egy wellness hotel, ahol az egész család kikapcsolódhat az ünnepek alatt. Vidéken is szép számmal vannak, de található jópár wellness fürdő Budapest szívében is. A szilveszteri wellness szállások jobbnál jobb ajánlatokkal várják az érdeklődőket szerte az országban.

Mit kínálnak a wellness szállodák?

Az egyébként éven át látogatható wellness hotelek különleges szilveszteri extrákkal is készülnek az alapszolgáltatások mellett. A szaunavilág, a pezsgőfürdők, a különféle medencék és a csúszdavilág mellett egy átlagos wellness szálloda általában olyan spa szolgáltatásokat is kínál, mint a masszázs és más szépítő kezelések.

Az év utolsó estéjén pedig ezek a helyszínek szilveszteri menüvel, koktélokkal és pezsgővel, valamint egyes helyeken bulival is kedveskednek a vendégeiknek, így miután lefektetik a gyerekeket, a szülőknek jut egy kis felnőtt szórakozás is.

Külföldi turista családok is előszeretettel töltik a szilveszter estét a magyar fővárosban, a Budapest New Year keresőszavakkal pedig ők is informálódhatnak a különböző programokról.

Egyéb családi szilveszteri programok

Ha a családi wellness Budapest szívében kevésbé vonzó, akkor is érdemes családostul ellátogatni a fővárosba. Az adventi vásár és a városnézés gyerekfejjel is érdekes lehet, ráadásul ilyenkor a gyerekek is tudják, hogy valami különleges történik, így biztosan izgatottak lesznek, ha megengedjük nekik, hogy fennmaradjanak megnézni a tűzijátékot. Aki pedig kihagyná a wellnesst, de szívesen elutazna, annak érdemes a szilveszteri szállások mellett szabadtéri programok közül válogatnia.

Kapcsolódó cikkek

Sokszínű álláshirdetések a turizmus világában

Sokszínű álláshirdetések a turizmus világában

A turizmus és vendéglátás területe régóta képezi gazdag és sokszínű szegmensét az álláspiacnak.

Bambara hotel Afrika szerelmeseinek

Varázslatos Afrika a Bükk lábánál

A távoli kultúrák szerelmesei megtalálják a számításukat Felsőtárkányban az afrikai hangulatú Bambara Hotel Premiumnak köszönhetően, ahol a szálloda prémium minőségi szolgáltatásaiban biztosan nem csalódnak.