Melyik hotelbe utazzunk gyerekkel?

Nem könnyű megfelelő hotelt találni, amikor az egész család kikapcsolódni vágyik, de az alábbiakban bemutatott hely egy üdítő színfolt a hazai palettán, ami mindenki számára élményekben gazdag pihenést nyújt.
Családbarát hotel, amit látni kell - irány Nyíregyháza gyerekbarát szállása, a Hotel Pangea állatkerti szálloda!

A Hotel Pangea a Nyíregyházi Állatpark szállodájaként, 38 szobájával áll a vendégei rendelkezésére. A hotel a park területén, Sóstó mellett található, igazi családbarát hely, ami kicsik és nagyok számára is élvezetes pihenést kínál. Az állatpark ingyenes a vendégek számára, így ha az állatok inspirálta tematikus szobák után élő állatok társaságára vágynak, akkor az 500 parklakó díjmentesen meglátogatható, a legkisebbek legnagyobb örömére.

A Föld története

A 35 hektáros tölgyerdőben tett séta után a hotel is kínál érdekességeket, a Föld történetének nagyobb mérföldkövei is megismerhetőek, de a gyerekeknek extra programot jelent, hogy a dinoszauruszokkal is találkozhatnak, kültéren a dinoszauruszos játszótéren játszhatnak, amíg a pihenőkertben a szüleik pihennek, de a beltéren is biztosított a gyermekkuckó különféle foglalkozásokkal.

Stílusos kényelem

A 38 szoba mindegyikét különféle állatok inspirálták, 33 standard szoba várja a vendégeket, ezek vagy a tölgyerdőre vagy a sóstói tóra néznek; franciaágy vagy két külön ágy várja a szoba lakóit. Találunk még két egylégterű családi szobát, két lakosztályt és egy mozgáskönnyített szobát is a Hotel Pangea-ban. A vendégeket minden reggel bőséges svédasztalos reggeli várja.

Látnivalók a közelben

A családosok és párok is biztosan megtalálják a számításukat, de az állatparkon és a hotelen túl is akadnak látnivalók, ha kicsit több aktivitásra vágynának. Nyíregyházán az Aquarius Élmény-, és Parkfürdő, a sóstói városrészben a Sóstói Múzeumfalu, a Tófürdő, a Nyíregyházi Kalandpark, a Sóstói Víztorony és végül, de nem utolsósorban a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék is a közelben található. A Hotel Pangea tehát igazi családbarát helyként várja a pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat, akik a környéken adódó lehetőségekkel kiegészítve akár egy igazán tartalmas és mozgalmas üdülést is megvalósíthatnak.

Kapcsolódó cikkek

Pihenés, kikapcsolódás, játék, kaland és hévízi élmények

Pihenés, kikapcsolódás, játék, kaland és hévízi élmények

Hévízen minden korosztály találhat magának kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget.