Melyik hotelbe utazzunk gyerekkel?

Nem könnyű megfelelő hotelt találni, amikor az egész család kikapcsolódni vágyik, de az alábbiakban bemutatott hely egy üdítő színfolt a hazai palettán, ami mindenki számára élményekben gazdag pihenést nyújt.
Családbarát hotel, amit látni kell - irány Nyíregyháza gyerekbarát szállása, a Hotel Pangea állatkerti szálloda!

A Hotel Pangea a Nyíregyházi Állatpark szállodájaként, 38 szobájával áll a vendégei rendelkezésére. A hotel a park területén, Sóstó mellett található, igazi családbarát hely, ami kicsik és nagyok számára is élvezetes pihenést kínál. Az állatpark ingyenes a vendégek számára, így ha az állatok inspirálta tematikus szobák után élő állatok társaságára vágynak, akkor az 500 parklakó díjmentesen meglátogatható, a legkisebbek legnagyobb örömére.

A Föld története

A 35 hektáros tölgyerdőben tett séta után a hotel is kínál érdekességeket, a Föld történetének nagyobb mérföldkövei is megismerhetőek, de a gyerekeknek extra programot jelent, hogy a dinoszauruszokkal is találkozhatnak, kültéren a dinoszauruszos játszótéren játszhatnak, amíg a pihenőkertben a szüleik pihennek, de a beltéren is biztosított a gyermekkuckó különféle foglalkozásokkal.

Stílusos kényelem

A 38 szoba mindegyikét különféle állatok inspirálták, 33 standard szoba várja a vendégeket, ezek vagy a tölgyerdőre vagy a sóstói tóra néznek; franciaágy vagy két külön ágy várja a szoba lakóit. Találunk még két egylégterű családi szobát, két lakosztályt és egy mozgáskönnyített szobát is a Hotel Pangea-ban. A vendégeket minden reggel bőséges svédasztalos reggeli várja.

Látnivalók a közelben

A családosok és párok is biztosan megtalálják a számításukat, de az állatparkon és a hotelen túl is akadnak látnivalók, ha kicsit több aktivitásra vágynának. Nyíregyházán az Aquarius Élmény-, és Parkfürdő, a sóstói városrészben a Sóstói Múzeumfalu, a Tófürdő, a Nyíregyházi Kalandpark, a Sóstói Víztorony és végül, de nem utolsósorban a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék is a közelben található. A Hotel Pangea tehát igazi családbarát helyként várja a pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat, akik a környéken adódó lehetőségekkel kiegészítve akár egy igazán tartalmas és mozgalmas üdülést is megvalósíthatnak.

Kapcsolódó cikkek

Három érv a téli esküvő szervezése mellett

Három érv a téli esküvő szervezése mellett

A téli esküvő helyszín kiválasztása nem annyira bonyolult, mint az első annak tűnhet. Egy jól zárt és fűtött helyiség, amiből csodás a kilátás, megfelelő lehet.

Gyógyulás romantikus környezetben: A tapolcai Hunguest Hotel Pelionban jártunk

Gyógyulás romantikus környezetben: A tapolcai Hunguest Hotel Pelionban jártunk

A karsztbarlang fölött fekvő hotel a pihenés, terápia és kikapcsolódás helyszíne.

Pihenés, kikapcsolódás, játék, kaland és hévízi élmények

Pihenés, kikapcsolódás, játék, kaland és hévízi élmények

Hévízen minden korosztály találhat magának kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget.