Feledhetetlen vízi élményeket kínál a Hunguest Hotel Forrás Szeged

A Hunguest Hotel Forrás Wellness és Konferencia Szálloda Szeged a Tisza partján, a belváros közelségében várja a kikapcsolódásra vágyókat. Kandallóval és jacuzzival ellátott luxuslakosztályai exkluzív pihenési lehetőséget biztosítanak, de a légkondicionált szobákban is jól esik a hűsölés.
Feledhetetlen vízi élményeket kínál a Hunguest Hotel Forrás Szeged

Az étteremben világbajnok, aranyérmes séf biztosítja a gasztronómiai élményt. A szálloda számtalan szolgáltatást kínál: bowling, wellness és szépségszalon is elérhető benne.

Közvetlenül kapcsolódik a hotelhez Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness és élmény fürdőkomplexuma, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged, így a Forrás vendégeinek a belépőért fizetniük sem kell!

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged egész évben nyitva tart, és közel 4400 négyzetméteres vízfelülettel várja a Vendégeket. Itt található Európa leghosszabb, 272 méteres, éves üzemelésű vízicsúszdája is. A fürdőkomplexum egyedi Csendes wellness részlege ugyanakkor a 16 éven felüliek nyugodt környezetben történő pihenését szolgálja.

A hotel gyógyászati szárnnyal egészül ki, ahol szakorvosok ellátása és minősített gyógyvíz segíti a gyógyulást. A nyári időszakban Szeged legnépszerűbb strandján is fürdőzhetnek a szállóvendégek, akik részére a szobaár tartalmazza a fürdőbelépőt is, mindez pedig online könnyedén lefoglalható.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Pihenés, kikapcsolódás, játék, kaland és hévízi élmények

Pihenés, kikapcsolódás, játék, kaland és hévízi élmények

Hévízen minden korosztály találhat magának kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget.

Hajdúszoboszló – mutatjuk a legjobb helyeket

Hajdúszoboszló – mutatjuk a legjobb helyeket

Hajdúszoboszlón csodás élményekben lehet részünk, amennyiben ebben a városban tervezzük a nyaralásunkat.