Feledhetetlen vízi élményeket kínál a Hunguest Hotel Forrás Szeged

A Hunguest Hotel Forrás Wellness és Konferencia Szálloda Szeged a Tisza partján, a belváros közelségében várja a kikapcsolódásra vágyókat. Kandallóval és jacuzzival ellátott luxuslakosztályai exkluzív pihenési lehetőséget biztosítanak, de a légkondicionált szobákban is jól esik a hűsölés.
Feledhetetlen vízi élményeket kínál a Hunguest Hotel Forrás Szeged

Az étteremben világbajnok, aranyérmes séf biztosítja a gasztronómiai élményt. A szálloda számtalan szolgáltatást kínál: bowling, wellness és szépségszalon is elérhető benne.

Közvetlenül kapcsolódik a hotelhez Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness és élmény fürdőkomplexuma, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged, így a Forrás vendégeinek a belépőért fizetniük sem kell!

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged egész évben nyitva tart, és közel 4400 négyzetméteres vízfelülettel várja a Vendégeket. Itt található Európa leghosszabb, 272 méteres, éves üzemelésű vízicsúszdája is. A fürdőkomplexum egyedi Csendes wellness részlege ugyanakkor a 16 éven felüliek nyugodt környezetben történő pihenését szolgálja.

A hotel gyógyászati szárnnyal egészül ki, ahol szakorvosok ellátása és minősített gyógyvíz segíti a gyógyulást. A nyári időszakban Szeged legnépszerűbb strandján is fürdőzhetnek a szállóvendégek, akik részére a szobaár tartalmazza a fürdőbelépőt is, mindez pedig online könnyedén lefoglalható.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek