Gyerekkel Dubai - Irány a Dubai Parks and Resortsban található Legoland Hotel

A Dubai Parks and Resortsban található Legoland Hotel 2022-ben nyitotta meg a kapuit a gyerekek nagy - nagy örömére. A Legoland nem pusztán egy szálloda, hanem egy élménypark is, ahol minden gyermek felszabadultan játszhat, és maximálisan jól érezheti magát.
Gyerekkel Dubai - Irány a Dubai Parks and Resortsban található Legoland Hotel

A Legoland Hotelben 250 tematikus szoba várja a játszani szerető gyermekeket. A legó témájú szobák a 2 és 12 éves kor közötti gyerekek számára készültek. A gyerekek nem csupán a legózás örömeit élvezhetik, hanem a játszótéren is jól érezhetik magukat. A hotelbe belépve már el is kezdődik a kaland, hiszen a hotel recepciós pultja is a gyerekek méretére szabott. Nem csak ez, hanem a színes szobák és falfestmények is lenyűgözhetnek minden ide belépő gyermeket.

A szálloda szobái két különálló hálószobával rendelkeznek. Míg a felnőttek a king-size ágyat élezhetik, addig a gyerekek egy külön gyermekrészen élvezhetik ki a szálloda minden szolgáltatását, ahol még saját tévéjük is lehet. A LEGO témájú szobák öt fő befogadására alkalmasak, a családi lakosztályokban 8 fő érezheti jól magát.

A hotelben vannak LEGO Friends szobák, királyság, kalóz és kalandszobák, illetve lakosztályok. A szobákat a játékcég nagy márkái ihlették. Lehet itt legózni, ameddig csak kedvünk tartja, hiszen minden szobához legószettek is tartoznak.

A gyerekek nem csak a szobákban és a játszótéren élvezhetik ki a legózás örömeit, hanem a legó tematikájú műhelyekhez is csatlakozhatnak, illetve modellépítő mesterek avatják be őket a legóépítés fortélyaiba.

A Legoland Hotelben reggelit, ebédet és vacsorát is elfogyaszthatnak a gyerekek és a felnőttek. A Bricks nevű családi étteremben svédasztalos menü várja a vendégeket. A hely gyerekbarát és a fenséges reggeli elfogyasztását követően folytatódhat a játék a medencében, ahol vízi élménypark, csúszda és szintén legó tematikájú vidámpark is várja a gyerekeket. Amennyiben a gyerekek két étkezés között megéheznek, akkor sincs gond, hiszen a hotel megálmodói erre az eshetőségre is gondolva, szobaszervizt is biztosítanak kicsik és nagyok számára.

A hotelbe való érkezés napján már indul is a kincsvadászat, ahol egy kincsesládát helyeztek el a gyerekek számára, amelyben egy meglepetést helyeztek el. A kincsesláda kombinációját a gyerekeknek kell megfejteni.

Árak, fotók és szállásfoglalás itt!

Még több Dubai szállás itt!

Kapcsolódó cikkek

FICO Eataly World – gasztro vidámpark Bolognában

FICO Eataly World – gasztro vidámpark Bolognában

A FICO Eataly World, Bologna egyik turisztikai látványossága. Mutatjuk is, hogy miért!

Egy zürichi hotelben robotpincérre bízzák a szobaszervízt

Egy zürichi hotelben robotpincérre bízzák a szobaszervízt

Kissé futurisztikus, de nagy segítség a hotelpincér.

Egy hely, ahol az álmok valóra válnak – Irány a párizsi Disneyland, az Eurodisney!

Egy hely, ahol az álmok valóra válnak – Irány a párizsi Disneyland!

Egy mágikus világ, több tucat különböző attrakcióval Párizs közelében.