Amszterdam – bemutatjuk a WONDR Experience-t

A WONDR Experience egy magával ragadó élményt nyújt mindenki számára. Nem csak a szemünket kápráztatja el, hanem minden érzékünket is. A WONDR Experience varázslatos keveréke a művészetnek és a szórakozásnak. A hely, Amszterdam északi részén található. A hely, több tucat helyi művész közreműködésével jött létre. A vizuális és rendkívül interaktív, művészi játszótér 1200 négyzetméteres, multi-szenzoros installációkat és egy nagyon fotogén környezetet kínál. Egy olyan környezetet, amely minden képzeletet felülmúl.
Amszterdam – bemutatjuk a WONDR Experience-t

Amszterdam első felnőtt művészi játszótere bárkit felfedezésre csábít, aki csak meglátogatja a helyet. Egy olyan egyedülálló, magával ragadó élményt kínál, amely semmihez sem fogható és hasonlítható. Ez egy olyan hely, ahol bátran használhatjuk a fantáziánkat, ahol kikapcsolódhatunk, felhőtlen örömet érezhetünk, és amely káprázatos kalandokra csábít gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A WONDR –ban megtapasztalható játékélmény épülete mindössze tíz percre található az amszterdami központi pályaudvartól. A WONDR mindössze 5 perces sétára fekszik a Noorderpark metróállomástól, a Meeuwenlaan 88 rózsaszín épületében található.

Az épületben sok mindent megízlelhetünk, megkóstolhatunk, megszagolhatunk és a legjobb közösségi média képek készülhetnek rólunk, hiszen a WONDR az otthona a legmenőbb Instagram fotóknak. Habár minden korosztályt szeretettel várnak, ez a játéktér mégis elsősorban a szociális média szerelmeseinek, azaz a 16 és 35 közötti korosztálynak készült. Azoknak, az egyedi élményeket keresik. A múzeum nagyon sok mindennek ad teret, többek között 15 olyan helyiségnek, ahol nagyszerű fotók készülhetnek rólunk.

Az épület és a szórakozás elsődleges célja, hogy az emberek egy ideig élvezzék az offline életet. Ez egy tökéletes hely a játékra, a barátokkal való időtöltésre és a külvilág elfelejtésére. Speciális kamerák vannak minden szobában, hogy a látogatókról a legmenőbb képek készüljenek, amelyeket aztán e-mailben meg is kapnak.

A WONDR Experience látogatása minden érzéket életre kelt. Itt megmártózhatunk egy színes labdákkal teli medencében, beállhatunk egy konfetti zuhany alá, pillanatok alatt egy trópusi dzsungelben érezhetjük magunkat és akár nyakig elmerülhetünk egy mályvacukorral teli fürdőkádban.

A jegyeket online lehet beszerezni. Érdemes a „kezdés előtt” negyedórával megérkezni. Akár egy órát, de 90 percet is eltölthetünk a múzeumban. 14 év alatti gyerekek, csakis felnőtt kísérettel tapasztalhatják meg az itt nyújtott feledhetetlen élményeket. További információkért kattints a WONDR oldalára, vagy az Instagram oldalukra.

És akkor most lássuk, hogy milyen élményekben is lehet részünk!

Kedvünkre ölelkezhetünk kisebb és nagyobb méretű puha mackókkal

Édesség és játszótér minden mennyiségben a rendelkezésünkre áll

Családi kikapcsolódás és hancúrozás

Szülinapot is ünnepelhetünk

Konfetti zuhany alá is beállhatunk

Nem kell törődnöd a képkészítéssel, mert készül magától

WONDR Amszterdam a boldogság, a máglya és a csoda helye. Csak engedd szabadjára a játékos oldalad és ne felejtsd el jól érezni magad!

Még egy babaházban is jól érezheted magad

Bármit elkészíthetsz, és bármit magadra vehetsz

Egy laza péntek este a WONDR-ben

Az élmények lezárásaként pedig a WONDR kávézó finom ételeit és italait is megkóstolhatod

Ha Amszterdamban szeretnénk megszállni, itt találsz hozzá szállásokat.

Kapcsolódó cikkek

Trick Eye Museum - Szingapúr

Trick Eye Museum - Szingapúr

3D installációk, nagy élmény ez a szingapúri látnivaló.

A trópusi paradicsom - Mauritius

A trópusi paradicsom - Mauritius

Esőerdőkben majmocskák lakta fák között, óriáspáfrányokkal körülvéve egy vízesésben megfürödni, majd a türkizkék lagúnában delfinek közt úszni, este friss vaníliát venni a piacon? Mindez megtörténhet Mauritiuson!