Rovinj - Horvátország kincsei 1.

Az egyik legszebb horvát város, ami nyugalmat, szépséget és boldogságot áraszt. Ez Rovinj.
Horvátország kincsei: Rovinj

Rovinj város turistavonzó szállodáival és látványosságaival Horvátország legjelentősebb turisztikai központjai közé tartozik.

Egy kinyúló szirtfokra épült, hangulatos, festői látványt nyújtó helyről van szó, ami az Isztriai-félsziget nyugati oldalán, Porectől 15 kilométerre található.

Legnagyobb jellegzetessége a Szent Eufémia templom és annak magasba nyúló tornya, ami a tenger felől már messziről látható.

Rovinj nyári, de téli vakációra, utazásra is tökéletes választás annak, aki szerelmese a tengerpartnak és a varázslatos történelmi városoknak.

Természetesen ez a hely is, mint minden más tengerparti város bővelkedik apartmanokban, hotelekben és szállodákban is.

Négycsillagos hotel is található a szirten, mégpedig a Hotel Eden. Ez néhány lépésre a tengertől, magas, árnyékot adó fák között, az óvárostól 1 kilométerre található. Számos szolgáltatás közül válogathatunk, például megmártózhatunk külső és belső medencében, kényeztethetjük magunkat a wellnes- és szépség központjukban, rendelkezésre áll konferenciaközpont, koktélbár, étterem, ajándékbolt, fodrászat és nem utolsósorban játszótér is. Sportolásra is lehetőség nyílik a fitness teremben, a tenisz- és minigolfpályán, illetve az aqua-aerobik alkalmával.

Egy másik négycsillagos hotel a Hotel Lone, ahol szintén található wellness-részleg, illetve fedett és szabadtéri medence, sushi bár és további éttermek.

Természetesen Rovinj lakosai is kedvességgel és otthonos apartmanjaikkal várják a nyaralni érkezőket. Ezeken a helyeken a családias légkör és a házigazdák baráti fogadtatása garantált, emellett biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak minket zavarni.

A város, a hotelek, szállodák, a hangulat, az éttermek és a strand is egyértelműen hívogató, és aki már járt itt, az tudhatja, hogy egy maradandó élményt nyújt Rovinj városában a vakációzás.Legjobb ronvini hotel itt!

Ronviki szállások itt!

További horvátországi szállások itt.

Kapcsolódó cikkek

Dalmácia, Zadar - horvátországi nyaralás

A festői Dalmácia

A turisták felüdülést találnak az Adria langymeleg vizében, Dalmácia kék ege alatt.

Korcula, Horvátország: mert az utazás átmossa testünket-lelkünket

Korcula tárt karokkal vár

A kis Dubrovniknak is nevezett Korcula nagyszerű hely a kikapcsolódásra, feltöltődésre.

Horvátország kincsei: Zadar

Horvátország kincsei 2.

Zadar, vagyis magyarul Zára szintén Horvátország legszebb városai közé tartozik.