Horvátország kincsei 6.

Dubrovnik Horvátországban, az ország legdélibb részén helyezkedik el, az Adria partján. Ebben a hotelben garantált a kényelem!
Dubrovnik Horvátország

Az Adria gyöngyének is nevezett város nem véletlenül kapta ezt a gyönyörű elnevezést. Mesebeli szépségű, számos látnivalóval, palotákkal, templomokkal és természetesen számos nyaralóval, szállodával büszkélkedő város.

Ha kényelmes, kellemes és luxus körülményeket szeretnénk magunknak nyaralásunk alatt, akkor a legkiválóbb választás az ötcsillagos Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens lehet.

A tengerparti szálloda csendes helyen nyújt 3 szabadtéri medencét, éttermeket, bárokat, szobákat, lakoszályokat és természetesen számos szolgáltatást a vendégeknek. A bárban hagyományos dalmát specialitásokat, valamint mediterrán és tengeri ételek széles választékát kóstolhatják a nyaralók.

Természetesen fedett úszó- és wellnessmedencében is relaxálhatnak a vendégek.

Garantált, hogy itt mindenki megtalálja a kedvenc szabadidős tevékenységét, legyen kisgyermek, családapa, vagy házaspár, esetleg nagyobb baráti társaság. Olyan különleges tevékenységek közül lehet ugyanis válogatni a szálloda területén, mint a búvárkodás, fallabda, biliárd, játszótér, gyerekklub, asztalitenisz vagy teniszpálya.

Persze, akik inkább a pihenés, vagy testformázás mellett döntenek, azoknak is lehetőségük van igényeik kielégítésére, ugyanis a hotel fitnessrészleggel és wellnessközponttal is felszerelt.

A vendégek igényes és stílusos helységekben szórakozhatnak vagy pihenhetnek, mindeközben pedig gyönyörködhetnek a páratlan tengeri panorámában.

A szálloda különlegessége, hogy az otthonos, modern kialakítás miatt a vendégek a nyaralás ideje alatt egyértelműen luxuskörülmények között, mégis otthonosan érezhetik magukat.

További horvát szállások itt.

Kapcsolódó cikkek

Horvátország kincsei: Bibinje

Horvátország kincsei 5.

Bibinje egy kis település Zadar városától 8 kilométerre, ami akár biciklivel is megközelíthető.

Dalmácia, Zadar - horvátországi nyaralás

A festői Dalmácia

A turisták felüdülést találnak az Adria langymeleg vizében, Dalmácia kék ege alatt.

Horvátország kincsei: Rovinj

Rovinj - Horvátország kincsei 1.

Rovinj város turistavonzó szállodáival és látványosságaival Horvátország legjelentősebb turisztikai központjai közé tartozik.