Grand Park Hotel Rovinj***** Ötcsillagos nyaralás

Az isztriai-félsziget gyöngyszemét egyszer kell csak látni, utána gyorsan kialakul a ”szerelem”. A helyzetet fokozza, hogy nemrég pazar hotel épült, amely a város ékességévé vált.
Grand Park Hotel Rovinj***** Horvátország

Árak és szállásfoglalás itt.

Rovinj igen különleges hely, ezt az is alátámasztja, hogy a terület már bőven az időszámításunk előtt lakott település volt. A cím nem véletlen, ugyanis Rovinj nem csak a vízben álló olasz város viszonylagos közelsége és sokáig tartó uralkodása miatt hívható kis Velencének. A település kinézete nagyon emlékeztet a vízre épült városra, az összekötőkapcsot a magas, hosszúkás épületek jelentik. Az olasz stílust erősítik a zegzugos sikátorok, a kávézók, éttermek sokasága, a házak kinézete, a klíma és a helyiek lazasága. Az igen élénk képzőművészeti élet ad egy extra fűszert Rovinj-nak, ugyanis sok művész költözött az Isztriai-félszigeten lévő városkába. Az előbb felsoroltak összessége teszik igen különleges hellyé Rovinj-t.

A 13 ezer lakosú település hét kapujából ma már csak három látható és használható, aki szuper kényelmes és a óvároshoz közeli szállodát keres, az keresve se talál jobbat a Grand Park Hotel Rovinj-nál*****. Az ötcsillagos hotel egyik különlegessége, hogy tavaly adták át, és teljesen megfelel a mai kor elvárásainak. Ráadásul építészetileg is nagy ”ott” van.

Ez az ott levés annyit jelent, hogy a hegyoldalra épült, a közel kétszáz szobát és 16 lakosztályt felvonultató szállóból pazar kilátás nyílik az öbölre, a kikötőre és a városra. Az elhelyezkedésről még annyit, hogy tőle pár száz méterre négy strand található... A zsúfolt kikötő szintén ”méterekre” fekszik, az egekig magasztalt óváros pedig néhány kilométeres gyalogtúrával érhető el.

Visszatérve a Grand Park Hotel Rovinj-ra*****, ami olyan különlegességgel indít, amely első találkozásra elég erős: ha a vendég megérkezik, akkor a recepció mellett egy nagy medencét talál… Persze nem csak a beltérben található medence, hanem a szabadban is. Körülötte napágyak, asztalok, hogy a lazulós életérzés meglegyen.

A gőzfürdő, szaunák, pezsgőfürdők már átvezetnek a wellness részlegre, ahol masszázsok, test és szépség kezelések érhetők el. A Grand Park Hotel Rovinj***** több étteremmel rendelkezik, ezen felül saját cukrászdájában lehet a sütiket és a fagyikat fogyasztani. Persze bárokból sincs hiány.

A szobák is nyújtanak különlegességet, ugyanis mindegyikhez tartozik egy kis privát szabad tér. Ezt tuják és növények veszik körbe, így a zöldben lehet nyugodtan kávézni, pihenni. A szobákat felszerelték vízforralóval, kávégéppel, minibárral. Így a legkényesebb igényeknek is megfelelnek. Aki többre és pazarabb ellátásra vágyik, annak ott a 16 lakosztály egyike, ahol fejedelmi körülmények között élvezhető a rovinji nyaralás.

Árak és szállásfoglalás itt!

Rovinj további hotelei itt!

További horvátországi szállások pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

Dalmácia, Zadar - horvátországi nyaralás

A festői Dalmácia

A turisták felüdülést találnak az Adria langymeleg vizében, Dalmácia kék ege alatt.

Dubrovnik Horvátország

Horvátország kincsei 6.

A város látnivalóval, palotákkal, templomokkal és természetesen számos nyaralóval, szállodával büszkélkedik.

Horvátország kincsei: Rab sziget

Horvátország kincsei 4.

Rab sziget Horvátország tengerpartjának északi részén, a Kvarner-öböl déli oldalán fekszik.