Varázslatos Afrika a Bükk lábánál

Wellness- konferencia- és pihenőszálloda egyben a különleges hangulatával csábító Bambara Hotel Premium****.
Bambara hotel Afrika szerelmeseinek

Az afrikai stílusban épült hotel kívülről és belülről lenyűgöző élményt nyújt, amit az óriási, kétszintes welness részlege pedig több, mint 1000 négyzetméteren emel magasabb szintre. Az igényesen megtervezett és kivitelezett egyedi hangulatú szobák és lakosztályok az afrikai tematika szerint készültek, de eközben az európai kényelemnek megfelelően lettek kialakítva. Prémium minőségben kínálja tehát az egzotikus élményt a Bambara hotel a vendégeknek, akik 76 szoba és a 7 erdei bungalow közül választhatnak.

Beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék szolgálják ki a családosok igényeit, de a Száhel Wellness a gyerekmentes kikapcsolódás helye, szaunával, pezsgőfürdővel, illetve az egész szállodát körülvevő erdő gyönyörű panorámájával. Afrikai herbárium kunyhó, szauna és gőzkabin, és egy varázslatos barlangfürdő éppen úgy a rendelkezésére áll a pihenni vágyóknak, ahogy a tradicionális és rituális afrikai masszázsok, kezelések.Az izgalmasabb, aktívabb kikapcsolódást a Bükki Rejtélyparkban kialakított Labirintusváros, Majomudvar biztosítja, az erdei részben létrehozott kalandpark játékaival. Emellett a Majomudvar ad otthont az egyedi afrikai bungalow-knak, amik az elvonulásra vágyó vendégek számára lett kialakítva.

Törpekenguruk, szurikáták színesítik az egzotikus élményt, de a családok a főbejárattól 600 méterre található a kisvasúttal a Vöröskő-völgyben kanyarogva a Bükk természetes élővilágával is megismerkedhetnek. Egy rövidebb sétával megközelíthető a Felsőtárkányi tó, ami népszerű kirándulóhely a parkosított, kényelmes tóparti pihenőhelyeivel. A túraútvonalak sokszínűsége lehetővé teszi a biciklis kirándulást is, amihez a kerékpárkölcsönzője nyújt segítséget.

Budapesttől mindössze 1,5 óra autóútra a nyugat-afrikai hangulatban indoor, outdoor csapatépítő és extrém programok szervezésével is áll az erre nyitottak rendelkezésére a négycsillagos szálloda. A Mali konferencia központ 5 hangszigetelt teremre osztható fel, amik összesen 300 fő befogadására alkalmasak. A szálloda étterme afrikai és nemzetközi ételkülönlegességeket kínál vendégeinek, és külön figyelmet fordít a speciális étrenden élőknek.

Árak és szállásfoglalás itt!

Kapcsolódó cikkek

Bambara hotel Afrika szerelmeseinek

Varázslatos Afrika a Bükk lábánál

A távoli kultúrák szerelmesei megtalálják a számításukat Felsőtárkányban az afrikai hangulatú Bambara Hotel Premiumnak köszönhetően, ahol a szálloda prémium minőségi szolgáltatásaiban biztosan nem csalódnak.

Három érv a téli esküvő szervezése mellett

Három érv a téli esküvő szervezése mellett

A téli esküvő helyszín kiválasztása nem annyira bonyolult, mint az első annak tűnhet. Egy jól zárt és fűtött helyiség, amiből csodás a kilátás, megfelelő lehet.

Balatonfüredi nyaralás - itt van néhány tipp hozzá

Balatonfüredi nyaralás - itt van néhány tipp hozzá

Amennyiben balatonfüredi nyaralást tervezünk, úgy sok nyári élményben lehet részünk és egy remek helyen, a Pe-Ki Apartmanban is megszállhatunk.