Varázslatos Afrika a Bükk lábánál

Wellness- konferencia- és pihenőszálloda egyben a különleges hangulatával csábító Bambara Hotel Premium****.
Bambara hotel Afrika szerelmeseinek

Az afrikai stílusban épült hotel kívülről és belülről lenyűgöző élményt nyújt, amit az óriási, kétszintes welness részlege pedig több, mint 1000 négyzetméteren emel magasabb szintre. Az igényesen megtervezett és kivitelezett egyedi hangulatú szobák és lakosztályok az afrikai tematika szerint készültek, de eközben az európai kényelemnek megfelelően lettek kialakítva. Prémium minőségben kínálja tehát az egzotikus élményt a Bambara hotel a vendégeknek, akik 76 szoba és a 7 erdei bungalow közül választhatnak.

Beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék szolgálják ki a családosok igényeit, de a Száhel Wellness a gyerekmentes kikapcsolódás helye, szaunával, pezsgőfürdővel, illetve az egész szállodát körülvevő erdő gyönyörű panorámájával. Afrikai herbárium kunyhó, szauna és gőzkabin, és egy varázslatos barlangfürdő éppen úgy a rendelkezésére áll a pihenni vágyóknak, ahogy a tradicionális és rituális afrikai masszázsok, kezelések.Az izgalmasabb, aktívabb kikapcsolódást a Bükki Rejtélyparkban kialakított Labirintusváros, Majomudvar biztosítja, az erdei részben létrehozott kalandpark játékaival. Emellett a Majomudvar ad otthont az egyedi afrikai bungalow-knak, amik az elvonulásra vágyó vendégek számára lett kialakítva.

Törpekenguruk, szurikáták színesítik az egzotikus élményt, de a családok a főbejárattól 600 méterre található a kisvasúttal a Vöröskő-völgyben kanyarogva a Bükk természetes élővilágával is megismerkedhetnek. Egy rövidebb sétával megközelíthető a Felsőtárkányi tó, ami népszerű kirándulóhely a parkosított, kényelmes tóparti pihenőhelyeivel. A túraútvonalak sokszínűsége lehetővé teszi a biciklis kirándulást is, amihez a kerékpárkölcsönzője nyújt segítséget.

Budapesttől mindössze 1,5 óra autóútra a nyugat-afrikai hangulatban indoor, outdoor csapatépítő és extrém programok szervezésével is áll az erre nyitottak rendelkezésére a négycsillagos szálloda. A Mali konferencia központ 5 hangszigetelt teremre osztható fel, amik összesen 300 fő befogadására alkalmasak. A szálloda étterme afrikai és nemzetközi ételkülönlegességeket kínál vendégeinek, és külön figyelmet fordít a speciális étrenden élőknek.

Árak és szállásfoglalás itt!

Kapcsolódó cikkek

Pihenés, kikapcsolódás, játék, kaland és hévízi élmények

Pihenés, kikapcsolódás, játék, kaland és hévízi élmények

Hévízen minden korosztály találhat magának kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget.

Bambara hotel Afrika szerelmeseinek

Varázslatos Afrika a Bükk lábánál

A távoli kultúrák szerelmesei megtalálják a számításukat Felsőtárkányban az afrikai hangulatú Bambara Hotel Premiumnak köszönhetően, ahol a szálloda prémium minőségi szolgáltatásaiban biztosan nem csalódnak.

Sokszínű álláshirdetések a turizmus világában

Sokszínű álláshirdetések a turizmus világában

A turizmus és vendéglátás területe régóta képezi gazdag és sokszínű szegmensét az álláspiacnak.