Előzzük be a nyarat! 5 úticél tipp

Nézzük, hol kezdődik hamarabb a nyár!
Nyaralás 2022 - hova menjek nyáron nyaralni? 5 úticél tipp - nyaralás 2023

Ciprus

A ciprusi klíma épp alkalmas egy előszezoni vakációra! Sehol sincs melegebb Európában, mint a szigeten, amit Földközi-tenger ölel körbe. Melegebb napokon strandolhatunk, máskor pedig túrázhatunk az álomszép Troodos-hegységben.

Málta

Itt akár 24 fokig is felkúszik a hőmérő higanyszála már kora tavasszal. Máltán hat évezred kulturális emlékei közt sétálgathatunk. Valettában, a fővárosban kiállítások, templomok és paloták garmada várja a turistákat, érdemes közöttük nagyokat sétálni a friss tengeri fuvallatot belélegezve!

Algarve

Meredek sziklák, bizarr sziklák teszik izgalmassá a finomhomokos strandokat a dél-portugál tengerparti városban. Kora tavasszal és ősszel 23 fok is lehet, a tenger pedig 20°C körüli.

Török riviéra

Antalya széles öble a dél-törökországi partvidéken kellemes szférát teremt akár a sportok szerelmeseinek, akár a turistáskodni vágyóknak. A csodás nyaralóhely festői kis utcáival – amelyek mind a tengerhez vezetnek ki - csalogatja városnézésre a látogatókat.

Egyiptom

Sznorkelezés, búvárkodás – és mindehhez 28 fok! Egyiptom bővelkedik a lehetőségekben! A Vörös-tenger kápráztató víz alatti világával nem hagyhatja nyugodni a kalandorokat, csábít a mélység!

Szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Amszterdam – bemutatjuk a WONDR Experience-t

Amszterdam – bemutatjuk a WONDR Experience-t

A WONDR Experience, Amszterdamban található és felhőtlen kikapcsolódást ígér.

Super Mario őrületes világa - Super Nintendo World Japán, Oszaka

Super Mario őrületes világa

A japán high-tech tematikus park, a Super Nintendo World átmenetet teremt a videójátékok világa és a valóság közt.

Madagaszkár, a makik és a majomkenyérfák földje

Madagaszkár, a földi paradicsom

A makik és a majomkenyérfák földje, ahol jól megfér egymással az őserdő és a sztyeppe, a sivatagok és a tavak, valamint a hegyek és a strandok.