Előzzük be a nyarat! 5 úticél tipp

Nézzük, hol kezdődik hamarabb a nyár!
Nyaralás 2021 - hova menjek nyáron nyaralni? 5 úticél tipp - nyaralás 2022

Ciprus

A ciprusi klíma épp alkalmas egy előszezoni vakációra! Sehol sincs melegebb Európában, mint a szigeten, amit Földközi-tenger ölel körbe. Melegebb napokon strandolhatunk, máskor pedig túrázhatunk az álomszép Troodos-hegységben.

Málta

Itt akár 24 fokig is felkúszik a hőmérő higanyszála már kora tavasszal. Máltán hat évezred kulturális emlékei közt sétálgathatunk. Valettában, a fővárosban kiállítások, templomok és paloták garmada várja a turistákat, érdemes közöttük nagyokat sétálni a friss tengeri fuvallatot belélegezve!

Algarve

Meredek sziklák, bizarr sziklák teszik izgalmassá a finomhomokos strandokat a dél-portugál tengerparti városban. Kora tavasszal és ősszel 23 fok is lehet, a tenger pedig 20°C körüli.

Török riviéra

Antalya széles öble a dél-törökországi partvidéken kellemes szférát teremt akár a sportok szerelmeseinek, akár a turistáskodni vágyóknak. A csodás nyaralóhely festői kis utcáival – amelyek mind a tengerhez vezetnek ki - csalogatja városnézésre a látogatókat.

Egyiptom

Sznorkelezés, búvárkodás – és mindehhez 28 fok! Egyiptom bővelkedik a lehetőségekben! A Vörös-tenger kápráztató víz alatti világával nem hagyhatja nyugodni a kalandorokat, csábít a mélység!

Kapcsolódó cikkek

Uruguay: jó a karneválja, és még nem olyan felkapott, mint Rio de Janeiro

Uruguay: jó a karneválja, és még nem olyan felkapott, mint Rio de Janeiro

Egy kitűnő ok arra, hogy miért Uruguay-t válaszd úticélul!

Amszterdam – bemutatjuk a WONDR Experience-t

Amszterdam – bemutatjuk a WONDR Experience-t

A WONDR Experience, Amszterdamban található és felhőtlen kikapcsolódást ígér.

Erre is figyelnie kell egy szállodának

Erre is figyelnie kell egy szállodának

Régóta tudjuk, hogy egy monoton zajforrás milyen idegörlő, már már őrjítő tud lenni. Képzeljük el, hogy mindezt egy nívós, szállodai szobában kell átélnünk, amiért ráadásul nem kevés pénzt is fizettünk.