Előzzük be a nyarat! 5 úticél tipp

Nézzük, hol kezdődik hamarabb a nyár!
Nyaralás 2022 - hova menjek nyáron nyaralni? 5 úticél tipp - nyaralás 2023

Ciprus

A ciprusi klíma épp alkalmas egy előszezoni vakációra! Sehol sincs melegebb Európában, mint a szigeten, amit Földközi-tenger ölel körbe. Melegebb napokon strandolhatunk, máskor pedig túrázhatunk az álomszép Troodos-hegységben.

Málta

Itt akár 24 fokig is felkúszik a hőmérő higanyszála már kora tavasszal. Máltán hat évezred kulturális emlékei közt sétálgathatunk. Valettában, a fővárosban kiállítások, templomok és paloták garmada várja a turistákat, érdemes közöttük nagyokat sétálni a friss tengeri fuvallatot belélegezve!

Algarve

Meredek sziklák, bizarr sziklák teszik izgalmassá a finomhomokos strandokat a dél-portugál tengerparti városban. Kora tavasszal és ősszel 23 fok is lehet, a tenger pedig 20°C körüli.

Török riviéra

Antalya széles öble a dél-törökországi partvidéken kellemes szférát teremt akár a sportok szerelmeseinek, akár a turistáskodni vágyóknak. A csodás nyaralóhely festői kis utcáival – amelyek mind a tengerhez vezetnek ki - csalogatja városnézésre a látogatókat.

Egyiptom

Sznorkelezés, búvárkodás – és mindehhez 28 fok! Egyiptom bővelkedik a lehetőségekben! A Vörös-tenger kápráztató víz alatti világával nem hagyhatja nyugodni a kalandorokat, csábít a mélység!

Szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Gyerekkel Dubai - Irány a Dubai Parks and Resortsban található Legoland Hotel

Gyerekkel Dubai - Irány a Dubai Parks and Resortsban található Legoland Hotel

A Legoland Hotel minden legózni szerető gyermek számára óriási élmény lehet.

Egy zürichi hotelben robotpincérre bízzák a szobaszervízt

Egy zürichi hotelben robotpincérre bízzák a szobaszervízt

Kissé futurisztikus, de nagy segítség a hotelpincér.

Champagne (Franciaország)

Ha Champagne, akkor pezsgő!

Champagne Franciaország észak-keleti részén fekszik. Világszerte híres habzóboráról, amit csakis akkor hívhatunk Champagne-nak, ha ebből a régióból származik.