Egy hely, ahol az álmok valóra válnak – Irány a párizsi Disneyland!

Az első kép, ami a legtöbbeknek Disneyland kapcsán bevillan, az óriás rajzfilmfigurának öltözött alakokkal fotózkodó gyerekek képe. Ennél viszont jóval többet nyújt a méltán híres turistacélpont.
Egy hely, ahol az álmok valóra válnak – Irány a párizsi Disneyland!

Disneyland valóban egy varázsvilág, ami azon túl, hogy lehetőséget nyújt a kedvenceinkkel, de legalábbis a gyerekek kedvenceivel való közös fényképezkedésre, olyan programokat is kínál, amikre elsőre nem is gondolnánk. Nem pusztán egy hagyományos vidámparkról van szó, és a tematikus vidámparknál is többet ad az élmény.

Ahogy Alíz bolyongott Csodaországban, úgy mi is elveszhetünk a mágikus lényekkel teli Szívkirálynő labirintusában, de a bátrabbak akár vállalkozhatnak arra is, hogy Indiana Jones nyomába eredjenek, de legalábbis hasonlóan félelmetes terepen, egy templom romjai között tegyék próbára magukat a száguldó hullámvasúton, ami egy teljes 360 fokos fordulatot is tesz a pályáján. A klasszikusokban nincs hiány, és akadnak olyan opciók is, amihez nem feltétlenül szükséges vakmerőnek lenni, ilyen az elefántok körhintája, ahol Dumboval és társaival együtt repülhetünk.

Ha pedig már annyiszor mondtuk, hogy az álmok és csodák helyéről van szó: mi lehetne mesésebb Csipkerózsika kastélyánál?

A világ negyedik legnagyobb vidámparkja két fő részből épül fel, a Disneyland Park és a Walt Disney Studios Park, mellettük pedig a Village az éttermekkel és boltokkal. Akik hamar szeretnének a parkba jutni, azoknak érdemes a közelében megszállni, a Disney's Newport Bay Club® hotel a parkhoz hasonlóan varázslatos hangulatú szállás, szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

Ha Párizsban keresel szállást, itt megtalálod!

Kapcsolódó cikkek

Egy zürichi hotelben robotpincérre bízzák a szobaszervízt

Egy zürichi hotelben robotpincérre bízzák a szobaszervízt

Kissé futurisztikus, de nagy segítség a hotelpincér.

Kis-Antillák: a karibi álomvilág

Kis-Antillák: Karibi álomvilág – csak mint a Paradicsomban

Elvarázsoló egzotikus szigetek, ahol találkozik a francia érzék és a kreol szenvedély.

Super Mario őrületes világa - Super Nintendo World Japán, Oszaka

Super Mario őrületes világa

A japán high-tech tematikus park, a Super Nintendo World átmenetet teremt a videójátékok világa és a valóság közt.